TOP 20 bloguri din Moldova – iunie 2019 | plop andrei

Follow by Email

0
Vara întotdeauna începe minunat și continuă la fel de bine. Luna iunie a venit cu multe noutăți frumoase de la autorii din țara noastră. În cele ce urmează îți vei da seama de asta. Îți prezentăm topul celor mai populare bloguri din Moldova în luna iunie. Doar nu credeai că suntem în vacanță?
În luna monitorizată, în bătălia Blogtop au intrat 299 autori, care au publicat 696 articole. Subiectele virale ale lunii au fost prezentate anterior în Blogtop Overview.
Reamintim că topul bloggerilor este generat în baza algoritmului Blogtop și se referă exclusiv la activitatea blogurilor în luna iunie 2019. Acesta poate fi diferit de topul bloggerilor la ora actuală. Dacă dețineți un blog sau urmăriți un blogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină.
___

1. Talina Samoila

Talina menține un blog despre gătit unde are o bucătărie virtuală. Jurnalul ei e despre gătitul acasă, în familie alături de cei dragi, despre ingrediente proaspăt culese din grădină, despre gusturi și arome din călătorii, despre lucrurile simple ale vieții. Talina se află pentru prima dată în fruntea clasamentului Blogtop.

2. Elena Robu

Elena Robu este jurnalistă cu o experiență de 15 ani în domeniu, deținătoarea premiului „Cel mai bun jurnalist al anului” în 2011. Din 2016, atunci când și-a lansat propriul blog, jurnalista scrie, analizează, oferă soluții la cele mai importante evenimente ce se întâmplă zilnic în societatea din Moldova și nu doar. Este, de asemenea, fidelă valorilor naționale, adevărului, responsabilității civice și echidistanței.

3. Svetlana Vizitiu

După cum ne-am obișnuit, blogul Svetlanei Vizitiu se menține în primele locuri în topul celor mai populare bloguri din Moldova. Fiind fondatoarea Clubului ”Impresii din viață și cărți”, bloggerița anului 2016 și 2017 (TeleCompania RadioTV Moldova1), Svetlana scrie cu pasiune lăuntrică despre oameni, destine, istorii din viață, dragoste, carte și lectura. Organizează de câțiva ani întâlniri cu oameni de succes din țară, care de multe ori sunt și eroii articolelor de pe blog.

4. Dia’s Kitchen

Dia’s Kitchen este un blog dedicat simțurilor gustative și nu doar. Diana, autoarea blogului gătește zilnic, dar spre deosebire de alte gospodine, ea împarte experiența rețetelor inedite cu cititorii săi. A început să scrie din aprilie 2016 și de atunci este un blog de nișă, adresat pasionaților de gătit și celor pentru care o rețetă de pe internet nu ajunge sa fie doar un text copiat dintr-o carte de bucate, ci trebuie să devină o experiență culinară.

5. Teotitude

T E O T I T U D E este un site despre femei curajoase, subiecte tabuizate, soluții creative și căi nebătătorite pe care poate întoarce orice femeie în căutarea identității sale. Diana Guja, autoarea blogului, creează o comunitate a tuturor femeilor,  în care valorile după care se conduc sunt compasiunea, înțelegerea, ascultarea cu gura închisă, susținerea și respectarea granițelor. Diana a urcat 13 poziții în luna iunie.

6. Marina Pînzaru

Marina Pînzaru este jurnalistă de profesie. O moldoveancă stabilită peste hotare, căreia îi face plăcere să scrie și să abordeze subiecte diverse. De la păreri despre filme și concerte, până la istoriile reale, oportunitățile și distracțiile unei moldovence din diasporă.

7. Eugenia Crețu

Licurici de suflet este blogul Eugeniei, după cum spune și ea, blogul unei fete cu un nume obișnuit. Ceea ce o deosebește pe Eugenia de alţi oameni este faptul că la un moment dat ea a simțit să transmită ceea ce crede, gândește și simte. Spune că blogul e casa ei, un loc unde este ea însăși, fără artificii sau zâmbete false. În casa ei, în care nu există uși, a lăsat pe toți doritorii de a afla despre bunătate, armonie, respect și buna cuviință. Eugenia zice că fiecare om este un licurici.

8. Andrei Plop

În topul nostru se află și Andrei Plop, un cunoscut blogger politic. Andrei este scrie despre politica moldovenească, dar și despre cea din străinătate și cum aceasta se raportează la țara noastră. Pe blog, acesta interpretează și analizează ultimele evenimente, dar și vine cu o părere proprie despre realitatea social-politică din societatea din Moldova.

9. Sanda Diviricean

Sanda Divircean este renumita autoare a blogului ”Sanda’s life”, și totodată, un cunoscut psiholog, psihoterapeut și trainer. De șase ani organizează un festival internațional de muzică clasică, de asemenea, se implică în evenimente și proiecte sociale, care au impact pozitiv asupra oamenilor. Peste 34 de mii de fani îi urmăresc pagina de Facebook.

10. Ștefan Secăreanu

Pe blogul său, jurnalistului și omul politic din Moldova, Ștefan Secăreanu comentează ultimele evenimente, dar vine și cu o părere proprie despre realitatea social-politică din societatea moldovenească, dar și de peste hotarele ei.

11. Stela Botez

Nu e de mirare că „Fii popular” se regăsește din nou în topul celor mai populare bloguri din Moldova. Autoarea blogului, Stela Botez, a absolvit Academia de Muzica, Teatru și Arte Plastice din Chişinău fiind pasionată de muzică mai mult decât altcineva, în deosebi de cea populară. Pe blog promovează autenticitatea portul popular, oamenii și tradițiile existente în spațiul nostru etno-folcloric.

12. Fine Wine

13. Anna Casian-Musteață

„Sunt mama” e titlul blogului unde regăsim o mămică pe nume Anna. Prima postare pe blog Anna a scris-o încă în 2013, atunci când a aflat că va deveni mamă. Pe blog scrie ce simte și atunci când simte că vrea să transmită celorlalți gândurile, experiențele prin care trece și unele detalii din viața copiilor săi, pe care ar vrea să le recitească împreună cu ei atunci când aceștia vor crește mari.

14. Alexandru Leahu

15. Nikolai Andreev

Nicolai Andreev este autorul unei serii de articole ale rubricii Blog, a portalului basarabia.md. Originar din Fălești, autorul se simte nevoit să scrie sub un pseudonim, deoarece în anii de muncă în instituțiile de forță, în diferite contexte, a avut ocazia să cunoască mai mulți reprezentanți ai puterii actuale, nu în cele mai plăcute circumstanțe.

16. Anastasia Pagodina

Anastasia Pagodina este o altă autoare a blogului Basarabia.md. Acolo își expune părerea despre evenimentele din Republica Moldova. Pentru autoare blogul ”este o platformă pentru exprimarea liberă, prin care îmi expun gândurile, ideile, inițiativele și argumentele”. Autoarea scrie în limba rusă despre evenimentele politice și sociale de la noi din țară și de peste hotare.

17. Elena Mocan

Pasionată de tot ce înseamnă artă, călătorii, cărți și frumos, Elena Mocan întreține bloggul intitulat #FROMMOLDOVA. Scrie despre practici de frumusețe, alimentație sănătoasă, personalități și opere citite. ”Cu un pic de umor, easy-going attitude și o ceașcă de ceai”, așa prinde viață blogul Elenei Mocan.

18. Anna Smolnițchi

Anna Smolnitchi este jurnalistă de meserie. Pe bloggul ei Apostrof.md scrie despre alimentație și sănătate, despre călătorii și oameni, și mai nou de când este mămică, descrie maternitatea și copiii. Deseori este întrebată ce e de făcut la noi în țară, cum poate fi ”omorât” timpul liber calitativ și vesel. Le răspunde la toți prin articolele publicate pe blogul ei.

19. Valeriu Saharneanu

Actualitatea politică din Republica Moldova: tendințe politice interne și geopolitice, actori politici, instituții ale statului, partide, lideri și problema de integritate sau de moralitate în politică. Despre toate astea și despre mai multe veți citi pe blogul jurnalistului Valeriu Saharneanu.

20. Nistor Lazăr

Nistor Lazăr este un tânăr, dar și un blogger foarte activ. Jurnalismul, voluntariatul și proiectele în sfera tineret sunt domeniile în care se regăsește cel mai mult. Spune că este fericit atunci când știe că este util. Pe blog scrie despre experiențe plăcute, despre activitățile din timpul liber, sau despre locurile interesante pe care le vizitează. Încearcă să se concentreze pe lucrurile frumoase care îl înconjoară, și vrea ca bloggul său să emane optimism.
Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent dar și pentru a oferi publicului o serie de resurse și analize relevante. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind totodată un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate.

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

student accommodation

Uniplaces WW

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

amazon

Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎

Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎
Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎

Aliexpress Shop Now

Aliexpress WW Aliexpress WW

Aliexpress Shoes

Aliexpress WW Aliexpress WW

TOP 40 NGOs who Pay their Interns

TOP 40 NGOs who Pay their Interns
TOP 40 NGOs who Pay their Interns

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students
Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!

SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!
SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!

Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!

Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!
Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!

How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?

How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?
How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?

Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy

Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy
Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy

Last Posts

Recent Posts Widget

Have your skills certified through the same platform used by Walmart, Google, IKEA, Ericsson, GAP and Amazon?

5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool

5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool
5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool

Try Rocket French: Your Online French Course

Try Rocket French: Your Online French Course
Try Rocket French: Your Online French Course

A better way to prepare for the PMP® exam online!

Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎

Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎
Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎

Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first or

Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first or
Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first order!

Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing

Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing
Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing

Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?

Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?
Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?

MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered

MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered
MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered

How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator

How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator
How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator

MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!

MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!
MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!

Become a Machine Learning Engineer

Become a Machine Learning Engineer
Become a Machine Learning Engineer

Detect hidden threats with GlassWire's Firewall

Detect hidden threats with GlassWire's Firewall
Detect hidden threats with GlassWire's Firewall

Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders...

Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders...
Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders Over $99!

$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40

$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40
$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40

All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe

All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe
All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe

A single article can generate massive traffic and thousands of dollar

A single article can generate massive traffic and thousands of dollar
6 Reasons to Trust eReleases/ A single article can generate massive traffic and thousands of dollars of sales.

Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.

Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.
Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.

Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk

Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk
Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk

The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO

The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO
The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO

SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US

SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US
SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US

From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD

From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD
From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD

EssayEdge - College and Grad School Application Editing

EssayEdge - College and Grad School Application Editing
EssayEdge - College and Grad School Application Editing

Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!

Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!
Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!

Opium Pulses - Giveaways

Opium Pulses - Giveaways
Opium Pulses - Giveaways

Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library

Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library
Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library

Bulletproof Backpacks and Bags

Bulletproof Backpacks and Bags
Bulletproof Backpacks and Bags

Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men

Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men
Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men

Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!

Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!
Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!

Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home

Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home
Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home

Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing P

Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing P
Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing Platform.

Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Ac

Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Ac
Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Activities.

Buy Silver & Gold Bullion Online

Buy Silver & Gold Bullion Online
Buy Silver & Gold Bullion Online

A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click

A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click
A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click

Online CV Maker/ Professional CV templates

Online CV Maker/ Professional CV templates
Online CV Maker/ Professional CV templates

Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.

Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.
Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.

ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincar

ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincar
ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincare device

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!
How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more

Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more
Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more

Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.

Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.
Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.

The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!

The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!
The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!

Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO

Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO
Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO

GMAT

BRIAN

UDACITY

air

mma

Inventory Source Dropship Automation Software

YELLOW

password

PROPELER

PropellerAds

AtmosRX

GENIUS 1

VANKYO Leisure 3W Mini Projector

QYKSonic Best Deal

Value Family

Funowls - Your Sunglass Mall

FIT

stay connected with me on Facebookl Twitter, Instagram, Youtube and Linkedin

we are heroes tonight

A plecat din țară după 7 aprilie! Andrei Plop nu a revenit în Republica #Moldova de 9 ani

About Me - Despre Mine! Plop Andrei

About Me - Despre Mine! Plop Andrei
for more information please check ...

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!
Republica Moldova imi trezeste niste sentimente pe care eu nu le pot controla!

content

mk

Loading...

Quality Matters! – DANIALLI

BAG

 
Top