Dumitru Alaiba a rabufnit pe Facebook! Mesajul lui Dumitru Alaiba pentru Vladimir Plahotniuc! | plop andrei

ABONARE LA BLOG VIA EMAIL- Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog!

Follow Us

0
Incredibil. „Vlad Plahotniuc: Cei din ACUM vor fi direct responsabili dacă se ajunge la anticipate și țara intră în criză.”
O regulă simplă a unui dictator spune: ai capurat țara - fii bun și asumă-ți responsabilitate pentru fiecare milimetru din ea. Vlad Plahotniuc dă vina pe blocul ACUM pentru că ne onorăm promisiunea dată față de cetățeni și nu ne așezăm la masa de negocieri cu hoții.
Domnule Vlad Plahotniuc, încercați să reveniți la realitate. Se pare că v-ați rupt de ea definitiv. Faptul că unica forță pro-europeană nu admite nici minuscula probabilitate să facă o alianță cu voi este rezultatul activității voastre, a atacurilor voastre, a minciunilor voastre răspândite profesionist. Ați anulat alegeri. Ne-ați impus un sistem electoral infect. Ați inundat țara cu bani murdari, cu concerte și mită electorală. Ați creat pe steroizi asemenea personaje ca Șor și Dodon. Ați persecutat și intimidat activiștii ACUM și familiile lor. Ați îngrădit dreptul la vot a sute de mii de cetățeni din diasporă. Ați furat alegeri, sistematic, prin circumscripții și, sunt sigur, ați falsificat. Ați permis atacuri asupra presei și ați îngrădit accesul la informația de interes public. Ați capturat instituțiile statului care acum stau paralizate. Ați compromis relația noastră cu Europa. Ați făcut toate astea (și multe altele) nu pentru că sunteți puternici și în control, ci pentru că sunteți slabi și vulnerabili. Știți că mergeți în jos. Știți cum se va termina această istorie. Doar încercați să mai cumpărați timp.
Să crezi că cineva din blocul ACUM ar admite o asemenea alianță, după toate astea, înseamnă să fii rupt de realitate. Astea nu sunt emoții. Este o reacție rațională la ceea ce este PD în esență. Noi ne respectăm prea mult alegătorul și ținem prea mult la această țară ca să mergem la asemenea negocieri.
Nu vreți alegeri anticipate? Foarte bine. Plecați. Toți au văzut la ce sunteți capabili. La distrus. Pur și simplu plecați.
Anunțați-vă deputații că de mâine sunt liberi să voteze așa cum consideră ei, nu cum li se dictează. Redați-le încrederea în propria gândire. Nu le indicați ce să facă timp de o lună.
Arestați-l pe Șor la fel cum l-ați arestat pe Filat. Demiteți-i pe Harunjen, Zumbreanu, Botnari, Armașu, Lupu, și ceilalți numiți la pachet în 2018.
După asta cumpărați-vă o insulă, stați acolo și rugați-vă să nu vă ajungă la pensie autoritățile eliberate. Dar știți că o să vă ajungă. De aceea nu veți pleca.
Și încetați să tot dați vina pe toți din jur.
Pe de o parte, încercați să proiectați putere și control. În același timp toți vă sunt vinovați de eșecurile pe care le comiteți. Vă sunt vinovați europenii că nu v-au dat bani, ONG-urile care vă critică, diaspora care se implică, credeți voi, prea mult, blocul ACUM care pur și simplu își onorează angajamentul din alegeri.
Țara a fost adusă într-un hal fără de hal din cauza corupției proiectate dintr-un singur partid - Partidul Democrat. Asta cred oamenii și e mai ușor să schimbi guvernarea decât să schimbi ce cred oamenii.

Post a Comment

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!
Republica Moldova imi trezeste niste sentimente pe care eu nu le pot controla!

Subscribe

TOP 40 NGOs who Pay their Interns

TOP 40 NGOs who Pay their Interns
TOP 40 NGOs who Pay their Interns

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students
Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

Last Posts

Recent Posts Widget

About Me - Despre Mine! Plop Andrei

About Me - Despre Mine! Plop Andrei
for more information please check ...

La ora 17:25 am fost atacat de un arab cu cuțitul pe Côte-des-neiges st./ Montreal

A plecat din țară după 7 aprilie! Andrei Plop nu a revenit în Republica #Moldova de 9 ani

Popular Posts! Last 7 Days!

mk

Loading...

stay connected with me on Facebookl Twitter, Instagram, Youtube and Linkedin

Popular Posts! Last 30 Days!

we are heroes tonight

 
Top
x

Get Updates On

ABONARE LA BLOG VIA EMAIL

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog

vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi

We are going to send you our resources for free. To collect your copy at first, join our mailing list. We are promising not to bother you by sending useless information. So don't miss any updates, stay connected!