Irina Arhire care il ajuta in aceste momente dificile pe Gheorghe Petic si familia lui a fost amenintata de regimul criminal! Vor fabrica inca un dosar penal?! | plop andrei

ABONARE LA BLOG VIA EMAIL- Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog!

Follow Us

0
Din evul mediu până în prezent mulţi au pus ochiul pe Moldova, pe acest teritoriu a avut loc războaie, cotropiri ale ungurilor, turcilor şi a ruşilor etc ..  însă n-au reuşit să-i facă pe moldoveni să renunţe la limba română şi la credinţă. Domnia lui Ştefan cel Mare (1457-1504) a fost perioada cea mai glorioasă din istoria medievală a românilor.  Alături de Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul este întruchiparea eroismului fiind cunoscut ca un mare conducător de oşti şi luptător pentru libertatea poporului român. Noi nu putem sa ne comparam cu acesti eroi ai neamului romanesc, insa ei sunt exemple de urmat pentru poporul roman! Tot ce a facut Gheorghe Petic pina acuma este o fapta de eroism! 

Gheorghe Petic,  care a scos la iveala schema contrabandei cu tigari si din cauza caruia iau fost taiate o sursa foarte importanta de venit si cel mai important: ca nu a renuntat  la lupta nici atunci cand era batut in comisariat nici atunci cand i sa dat 20 de zile de arest! Mesajul Lui Gheorghe a fost urmatorul: Nu cedati! Luptati! De aceea eu il voi sustine in continuare si voi indemna si pe cetateni acestui neam care a uitat cine sunt! Au uitat ca acest popor roman, cu o oaste  mult mai inferioara punea in genunchi Imperiul Otoman! Acest popor au uitat cine sunt! De unde provin, si cine le sunt stramosii lor! 

Acum 4 saptamani una discutiile avute  cu Irina Arhire a fost: ce vom face daca Gheorghe va fi arestat? Cum vom proceda noi? Cum vom proceda cu familia lui Gheorghe daca acesta o sa fie arestat! Atunci cand aveam aceste discutii Irina se afla in Italia si ea a hotarat sa se intoarca din Italia in Republica Moldova si sa lupte impotriva regimului criminal de la Chisinau! In momentul cand Gheorghe a fost arestat, inclusiv in comisariatul de politie unde era inchis Gheorghe Petic, Irina Arhire a fost alaturi de el si de sotia lui Gheorghe si cele doua fiice ale lui!  Am inceput o campanie de colectare de fonduri pentru a ajuta familia Petic, care acuma este in Pericol! Deasemenea facem tot posibilul ca sa salvam familia Petic si pe insusi Gheorghe!  Insa azi dimineata Irina Arhire a primit amenintari sa renunte sa il ajute pe Gheorghe Petic si pe familia acestuia! In caz contrar ea va fi urmatoarea! Ii rog pe toti cei din Ungheni sa se solidarizeze si sa sustinem  pe Gheorghe Petic, pe familia lui cat si pe Irina Arhire! Daca vom fi mai multi care ne vom solidariza cu acesti minunati urmasi a lui Stefan Cel Mare, regimul nu va putea sa ne invinga! Insa daca vom fi cate unul , doi, trei ei ne vor distruge!  Plahotniuc impreuna cu Dodon s-au inchinat in fata ,, Portii Otomane". Plahotniuc cu Dodon distrug orice forma de rezistenta in Moldova! Va rog sa reactionati! Va rog sa interveniti! Va rog sa va duceti la Ungheni si sa sustineti aceasta cetate impotriva regimului Criminal!

Noi cei din diaspora suntem solidari cu Familia Petic,

 Ruslan Verbitki 

 cu Irina Arhire, am venit  si vom veni si cu un mesaj de sustinere si ajutor tuturo celor care vor merge impotriva acestui regim criminal! Rog si pe cei din Republica Moldova sa fie solidari! Sa va uniti! Sa nu va fie frica! 

"Moldova nu este a lui Plahotniuc, nu este a lui Dodon sau Erdogan, Moldova  este a urmasilor nostri, a urmasilor urmasilor nostri, in veacul vecilor!"

Nu cedati! Luptati!! 

Post a Comment

YOUTUBE.COM/PLOPANDREW PROVOKER (AUDIOBOOK)! BASED ON TRUE STORIES!

facebook.com/plopandreimd - Plop Andrei - Provoker (Audiobook)! Based on True Stories!

Plop Andrei - Provoker (Audiobook)! Based on True Stories!

Am I a #revolutionary? Am I a #Spy? Am I a #gay? Did I work for #Interpol? Am I the new #NelsonMandela? Am I a #Nazis? Who am I

Posted by Plop Andrei on Thursday, August 8, 2019

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!
Republica Moldova imi trezeste niste sentimente pe care eu nu le pot controla!

For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article

For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article
For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article

Subscribe

TOP 40 NGOs who Pay their Interns

TOP 40 NGOs who Pay their Interns
TOP 40 NGOs who Pay their Interns

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students
Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

Last Posts

Recent Posts Widget

About Me - Despre Mine! Plop Andrei

About Me - Despre Mine! Plop Andrei
for more information please check ...

La ora 17:25 am fost atacat de un arab cu cuțitul pe Côte-des-neiges st./ Montreal

A plecat din țară după 7 aprilie! Andrei Plop nu a revenit în Republica #Moldova de 9 ani

Popular Posts! Last 7 Days!

mk

Loading...

stay connected with me on Facebookl Twitter, Instagram, Youtube and Linkedin

Popular Posts! Last 30 Days!

we are heroes tonight

 
Top
x

Get Updates On

ABONARE LA BLOG VIA EMAIL

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog

vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi

We are going to send you our resources for free. To collect your copy at first, join our mailing list. We are promising not to bother you by sending useless information. So don't miss any updates, stay connected!