Iurie Renita a rabufnit pe Facebook! Revolta FARA precedent adresată exponenților politici ai Moscovei! | plop andrei

ABONARE LA BLOG VIA EMAIL- Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog!

Follow Us

0D’ale socialiștilor bolșevizați … în doar 4 alineate
După recentele intervenții mojicești ale lui Igor Dodon vis-à-vis de blocul politic ACUM, făcute în tradiționalul stil bădărănesc ce-l caracterizează plenar, în avanscenă apare politrukul komunisto-socialist Ivan Ceban, care nu uită nicio clipă să transpună întocmai în viață “indicațiile prețioase” ale Kremlinului și ne arată din deget, profund nemulțumit, că am participat zilele trecute la acțiuni cu vădită “tentă unionistă”. De parcă noi am face parte din aceeași gașcă cu el ! Această trompetă politică ar avea vreun drept să ne admonesteze? Poate mai degrabă a dorit să ne amenințe că „Москва вам этого не простит!“.
Iar Novac, expertul în căsătorii fictive pentru a obține ilegal terenuri, își exprimă satisfacția nedisimulată și radiază de bucurie doar când privește prin geamurile hotelului de la Moscova și vede ”steluța rubinie a Kremlinului”. Atunci, cu adevărat, i se tămăduiește suflețelul lui neobosit de creștin bolșevizat. Doamne ferește să apară cumva vreun unionist cu imaginea Cotrocenilor pe acolo! După ce participă cu Dodon la contrabanda diplomatică pe muntele Athos, precum și la alte activități pretins creștine, acest fariseu de dimensiuni politice dolofane debitează atâta ură și aberații antiromânești de i se schimbă cerul gurii din culoare roșie în neagră. A preluat experiența, năravurile, dar și apucăturile șefului neformal al PSRM! Asta îi place și asta își dorește cel mai mult!
Un alt ”expert în oligarhie”, Țârdea, de asemenea ne amenință că, dacă nu acceptăm aberațiile PSRM-ului cu ”nacialnița” lor la Parlament, cu Externele, Apărarea, Internele, Reintegrarea, SIS-ul și SPPS-ul, pentru 4 ani funcționali, atunci ei vor trece în brațele tovărășești ale fraților PDM-iști. După ce a muls din plin diurne și a profitat de multiple deplasări la NATO și alte structuri europene, actualmente ”expertul” își asigură chenzina și onorariul din visteria ruso-asiatică a Moscovei. Iar dacă tot se dă cu sfaturile în adresa ACUM–ului, în special cu trimiterea noastră la vopsitul ouălor de Paști, i-am sugera acestuia să aibă grijă de ale lui și de culoarea pe care o va alege. Să nu uite nici de ”ourle” de Paști ale colegului și partenerului Serghei Sârbu, precum și de cele ale șefului lui de partid Igor Nicolaevici Dodon (Vodolei).
Acești exponenți politici ai Moscovei, profund antinaționali, își manifestă deschis ura față de interesele și idealurile noastre naționale, față de intențiile sincere ale blocului ACUM de a schimba lucrurile in bine, față de tot ce este proeuropean, și, mai ales, proromânesc. Vă mai aduceți aminte de Mark Evghenievici Tkaciuk? Acesta este extrem de mândru că a crescut și educat o întreagă pleiadă de bolșevici profund moldovenizați – Dodon, Ceban, Novac, Țârdea, Bătrâncea și mulți alții de teapa lor. Amintiți-vă de ”marșurile triumfale” ale komuniștilor și socialiștilor pe străzile Chișinăului, în frunte cu Voronin sau Dodon, cu faimosul ”Jos Aliansu!”. Chiar că acolo îi locul potrivit pentru ”Alians” și pentru promotorii lui.
До свидания! C’est tout!

Post a Comment

YOUTUBE.COM/PLOPANDREW PROVOKER (AUDIOBOOK)! BASED ON TRUE STORIES!

facebook.com/plopandreimd - Plop Andrei - Provoker (Audiobook)! Based on True Stories!

Plop Andrei - Provoker (Audiobook)! Based on True Stories!

Am I a #revolutionary? Am I a #Spy? Am I a #gay? Did I work for #Interpol? Am I the new #NelsonMandela? Am I a #Nazis? Who am I

Posted by Plop Andrei on Thursday, August 8, 2019

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!
Republica Moldova imi trezeste niste sentimente pe care eu nu le pot controla!

For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article

For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article
For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article

Subscribe

TOP 40 NGOs who Pay their Interns

TOP 40 NGOs who Pay their Interns
TOP 40 NGOs who Pay their Interns

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students
Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

Last Posts

Recent Posts Widget

About Me - Despre Mine! Plop Andrei

About Me - Despre Mine! Plop Andrei
for more information please check ...

La ora 17:25 am fost atacat de un arab cu cuțitul pe Côte-des-neiges st./ Montreal

A plecat din țară după 7 aprilie! Andrei Plop nu a revenit în Republica #Moldova de 9 ani

Popular Posts! Last 7 Days!

mk

Loading...

stay connected with me on Facebookl Twitter, Instagram, Youtube and Linkedin

Popular Posts! Last 30 Days!

we are heroes tonight

 
Top
x

Get Updates On

ABONARE LA BLOG VIA EMAIL

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog

vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi

We are going to send you our resources for free. To collect your copy at first, join our mailing list. We are promising not to bother you by sending useless information. So don't miss any updates, stay connected!